Everything about gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet stop valfi de almanız gerekir.

This Web site is employing a stability support to guard itself from on-line assaults. The action you merely executed brought on the safety Alternative. There are various actions that might bring about this block together with submitting a particular phrase or phrase, a SQL command or malformed data.

En yeni teknoloji ile harika tasarımları birleştirmek, GROHE olarak DNA’mızda var; bunu tüm ürünlerimizde görebilirsiniz. Yeni nesil ince rezervuar sistemleri Solo, Uniset ve Rapid SL ile GROHE tamamen yepyeni bir tesisat elemanları serisini satışa sunuyor. Banyonuzda yerden tasarruf etmeniz gerekiyorsa işte karşınızda ince rezervuar!

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

VitrA’nın akıllı klozet gömme rezervuar servisi modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı gömme rezervuar parçalarının kullanılması gerekir.

You'll be able to e mail the website owner to let them know you were being blocked. Make sure you include Whatever you have been doing when this web page arrived up along with the Cloudflare Ray ID observed at The underside of this web page.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar servisi gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, end valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

gömme rezervuar Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine propertyımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek gömme rezervuar için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page